Amanda Vinduer Dansk Amanda Vinduer English
Ring til os på +45 48 17 49 89 eller send en mail på info@amanda.dk

Om Amanda

Amanda Vinduer & Døre er en 100% dansk ejet virksomhed, der har produceret vinduer, døre samt foldedøre i mere end 25 år. Amanda er kendt for sine høje krav til kvalitet og for leverancer af vinduer og døre til alle formål. Ligeledes er specielløsninger en væsentlig del af vores arbejdsopgaver.

Amanda var således en af de første på markedet, der kunne tilbyde foldedøre. Foldedørene er et stærkt voksende forretningsområde, hvor tætningsgrad og design er vores store styrke.

Vi har valgt at flytte produktionen til en anden DVV (Dansk Vindues Verifikation)-godkendt fabrik i udlandet, som til fulde lever op til vores strenge krav til kvalitet og leveringssikkerhed. Fabrikken har alle godkendelser i såvel miljø som kvalitet. Alle produkter opfylder de strengeste krav til isoleringsevne.

Amanda har det sidste år udvidet sin palet af produkter til også at omfatte Træ/Alu samt levering i kerne fyrretræ malet i ønsket Ral-farve.

Vores vinduer og døre i kerne træ er 2-Øko- godkendt fra DVC.

Dette certifikat er det strengeste og sikrer vor kunder den bedste kvalitet.

Som 2-Øko-godkendt betyder det at man producerer efter strengeste krav samt at det er et krav kun at anvende råvarer fra leverandører der er 2-Øko-godkendt.

Amanda Vinduer Dre Amanda Vinduer Vinduer Amanda Vinduer Foldedre Amanda Vinduer Vedligeholdelse

Brug for vejledning og rådgivning?   Kontakt os på +45 48 17 49 89 eller på mail info@amanda.dk.